Skribenten bag

sarah vangagaard winge

Hej med dig.

Først og fremmest skal du have tak, fordi du har valgt at hoppe forbi min side. Bag skærmen sidder jeg, Sarah Vangsgaard Winge, og skriver løs.

I sommeren 2016 afleverede jeg min kandidatafhandling om influencer marketing. Jeg undersøgte, hvordan beauty-virksomheder kan forbedre deres brand equity ved at anvende bloggere strategisk i deres markedsføring.

Efter at have forsvaret specialet oprettede jeg denne blog for at kunne dele ud af den viden, jeg havde fundet frem til. Der sker utrolig meget inden for influencer marketing-området, og jeg deler derfor også nye tendenser og relevante artikler udover viden fra min afhandling.

Udover at skrive til bloggen her, har jeg skrevet flere indlæg andre steder.

På Kforum kan du læse min artikel “YouTube VIP-safari” om de danske YouTubere, og hvorfor det er, de unge er helt vilde med dem.

Jeg har også skrevet for blognetværket “Find bloggere” om, hvordan man som blogger kan bevare sin troværdighed i betalte samarbejder. Den kan du læse her.

Til daglig er jeg ansat som marketing- og kommunikationskonsulent hos Konfront. Jeg har genne tidligere jobs skrevet om influencer marketing. Her kan du blandt andet læse, hvem de største danske influenter er.

Jeg holder desuden et oplæg eller to indimellem, og jeg kommer gerne og holder et oplæg for dig også. Du kan kontakte mig via mail.

Du kan også finde mig her:

LinkedIn: Sarah Vangsgaard Winge

Twitter: @Sarahwinge